Замрзнатиот тротоар во Канада може да создаде вистинска главоболка – Но некого може и добро да го насмее!

Замислете ситуација во која ќерката не може да влезе во автомобилот поради мразот, таткото притрчува на помош, а мајката не може да се воздржи а да не фати сеир!