Сербит Цаноски дефинитивно ќе ви го разубави денот

Човекот кој го гледате на видеото е пејач, танчер, фудбалер...Згора на сè, знае и неколку светски јазици. Тој решил на своите фанови на навистина оргинален начин да им ја честита Новата година и празниците. Сербит дефинитивно ќе ви го разубави денот.