Ветено, сторено: Слушнете го овој Американец којшто за само 2 месеци научи да зборува на македонски јазик!

После 8 недели упорно вежбање и говорење, овој Американец може да се пофали дека одлично го зборува македонскиот јазик. Не ни верувате? Слушнете го, и ќе се уверите и самите во тоа!