Овој чуден концепт-автомобил е поинаков од сè што сте виделе до сега!

Џои Рутер е дизајнер којшто успеа да создаде возило коешто буквално го предизвикува сето ваше досегашно знаење во врска со автомобилите. Тој направи комплетен редизајн на конвенционалниот автомобил, а неговиот концепт е навистина импресивен, но и ветува многу!