Пеколен спуст: Британскиот премиум теренец на дело – на спуст патеката Инферно Мурен на Швајцарските Алпи

Land Rover овојпат го изложи својот Range Rover Sport на досега најтешкиот предизвик – да успее да се симне по една од најтешките ски патеки на светот. Погледнете како овој моќен модел ги ослободува своите 510 КС во оваа прекрасна и живописна околина на Швајцарските Алпи!