Имате 7 секунди да ја пронајдете жабата помеѓу полноглавците: Дали ќе победи вашиот остар вид?

Точка

29/09/2023

18:00

4.875

Големина на фонт

а а а

Во голема група полноглавци залутала една жаба, а во оваа загатка од вас се очекува да ја пронајдете за 7 секунди.

Дали ќе успеете во тоа? Бидете внимателни бидејќи таа успеала да им побегне на многумина и вешто да се сокрие.


Ако ви е потребна мала помош, тогаш добро погледнете на кого му фали опашка.

Доколку сепак не успеавте да ја пронајдете жабата, погледнете го решението во продолжение:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
Спонзорирани линкови

Маркетинг