Точка Мобилна Апликација (Android / iOS): Сега со само еден клик до најновите информации

Точка

03/11/2020

23:19

2.475

Големина на фонт

а а а

Точка мобилната апликација за „Андроид“ и „iOS“, сега ви нуди побрз и полесен пристап до сите актуелни информации од кои ве дели само еден клик.

Поедноставената навигација низ апликацијата ви овозможува да сте во тек со сите досегашни категории на Точка, како и новитетите кои ги имплементиравме со цел подобрување на вашето корисничко искуство како читатели на Точка.

Точка продолжува да работи за навремена и точна информираност на нашите читатели.  

Апликацијата е целосно бесплатна и може да ја користите на неограничен период.  

Преземете ја Точка Мобилната Апликација ТУКА.Спонзорирани линкови

Маркетинг