Оваа жена ставила заштитна маска на лицето, но еден детаљ од телото заборавила да го покрие...

Точка

10/08/2020

19:45

12.612

Големина на фонт

а а а

Оваа жена во автобус носи заштитна маска, но еден детаљ сепак е многу воочлив.

Носењето на заштитна маска во градскиот превоз е еден од чекорите за заштита од невидливиот непријател - Ковид-19.

Досега сме биле сведоци на многу ситуации во кои што луѓето ја заборавиле својата заштитна маска дома, па морале да искористат нешто друго (на пример парче од својата облека) за да се заштитат од вирусот.

Оваа жена во автобус носи заштитна маска, но еден детаљ од нејзиното тело привлекол големо внимание.

Како што пишува во објавата, фотографијата настанала во Белград на автобуската линија 95.

Луѓето веднаш почнале да го коментираат нејзиниот начин на облекување.Спонзорирани линкови

Маркетинг