Влегле во продавница, сè било вообичаено, но потоа погледнале во неговите нозе

Точка

16/01/2020

16:07

3.853

Големина на фонт

а а а

Одењето во продавница најчесто е здодевно (така велат мажите) затоа што претставува дневна обврска која тешко може да се избегне.

Сепак, некогаш може да биде и забавно. Да кажеме доколку појдете во продавница и наидете на човек кој промовира некаков производ.

Човекот е во одело, дотеран, сè е во ред... Чекајте!

Што има на нозете?

Па... Тоа се високи потпетици. Но, зошто да не доколку нему му е удобно тогаш кои сме ние да го критикуваме?Спонзорирани линкови

Маркетинг