Ким Јонг Ун: Човекот кој владее со Северна Кореја

На Запад велат дека е најмистериозниот и најопасен диктатор во светот. Тој никогаш не дава интервјуа, владее со најзатворената земја на светот и развива нуклеарно оружје. Погледнете го овој документарец за лидерот на Северна Кореја.