Компир пита од тава која Италијанците ја обожуваат: Целиот свет „полуде“ по овој рецепт, вкусот е извонреден

Италијанците го обожуваат овој рецепт за компир пита од тава бидејќи се подготвува неверојатно едноставно, а вкусот е извонреден – просто морате да ја пробате!