Нови снимки од дивеењето на студентите во Охрид: Вадат лустери и пијат од нив, фрлаат прозорци

На социјалните мрежи продолжуваат да се шират видеа од дивеењето на студентите на 12 кинезиолошки факултети од Хрватска и регионот. Сите учествуваа во Охрид на, како што велат, традиционалниот собир на студентите „Дифовијада“.