Бизарна кражба на ретровизор во Прилеп, сопственикот на „аудито“ го повика крадецот да дојде и да му го врати

Оштетениот го повика крадецот веднаш да дојде и да му го врати, оти се знае колку такви автомобили има во Прилеп. „Арамијата да дојде да го врати ретровизорот, оти да не се расправаме. Се знај колку коли има вакви и на кого му треба ретровизор“, вели прилепчанецот.