Тијана Дапчевиќ емотивно пред камерата на Бекстејџ: „Србија ми пружи многу повеќе од Македонија“

Во овој разговор некако се чувствува дека Тијана Дапчевиќ е потполно искрена како никогаш досега, зборуваше за Македонија, третманот, почитувањето кое го добива од својата земја, Тамара, и со солзи во очите откри што ѝ ја крепи љубовта кон Македонија...