Задача за основци во Кина - колку е часот на фотографијата?

Задачата ја добиле основци во Кина и се работи за вистинска загатка. Станува збор за часовник кој има 12 класични делови, но е ротиран така што не се знае колку часот покажува. Можете ли да го решите проблемот само врз основа на положбата на стрелките?