Десет најлоши автомобилски трендови кои мора да исчезнат

Има неколку работи што можеме да ги гарантираме за годината што претстои. На пример, знаеме дека ќе има многу нови изданија на автомобили. И многу од нив ќе бидат електрични...Знаеме и дека со новите автомобили доаѓаат и сосема нови автомобилски трендови... А некои од нив се апсолутно ужасни! Тимот од Јутјуб каналот "Carwow" ви издвојува десет такви...