Како возач на БМВ останува без гуми додека бега од полицијата со 232 км/час?

Бркањето со полицијата не е невообичаено во Америка, но ретко е да се фати возач во скап спортски автомобил како BMW M4. Од канцеларијата на шерифот на округот Форсајт објавија видео од потерата што се случила на 17 декември минатата година.