Ова е најлудото автомобилско застапништво во светот, со возила во вредност од повеќе од 100 милиони долари

Добредојдовте во @firstmotors, најексклузивниот застапник за автомобили во светот лоциран во Дубаи. Во оваа епизода дознаваме како извршниот директор и неговиот тим го водат ова застапништво со автомобили вредни над 100 милиони долари!