Скапо или не? Еве колку изнесува одржувањето на „Bugatti Chiron“

Новото видео на каналот „The Hamilton Collection“ покажува колку би чинело поседувањето на „Bugatti Chiron“ за една деценија, и не е евтино, но исто така не е толку скапо како што мислите.