Комендант од 600.000 евра е рускиот одговор на Ролс Ројс

Неговото име е Комендант и најлесно можете да се доживее како руска верзија на Rolls Royce Cullinan. Дури и изгледот е многу сличен, а со понудата на луксуз, ученикот во некои детали го надмина учителот.