5 години одела на станицата за јавен превоз, но никогаш не се качила - причината нема да ве остави рамнодушни...

По неговата смрт во 2007 година, неутешната Маргарет секој ден стоела на постојката Ембаркмент само за да го слушне гласот на нејзиниот покоен сопруг. Точно пет години таа доаѓала и слушала како Освалд сигнализирал дека воз се приближува.