Тито знаел што сака: Објавенo видео од вилата која се продаде за 50 милиони долари

Вилата на Јосип Броз Тито беше продадена за 50 милиони евра, а истата се наоѓа на 854 Петта авенија во Менхетен, додека купувачот е од Лондон.