Петте атрактивни погодоци кои ја одбележаа завршната рунда во Бундеслигата

Баражот меѓу Херта Берлин и Хамбургер ќе даде одговор која ќе биде 18-та екипа која ќе биде дел од Бундеслигата во сезоната 2022/2023, а додека се чека на таа битка одбрани се најдобрите, најубавите голови од завршната рунда.