Ибра ја прикажа својата оригинална техника за загревање и порача: Безвременски

Тоа што го прави Ибракадабра на свои 39 години во Серија А е навистина само за поздрав и вистинско воодушевување, а сега дополнително ги активираше своите фанови на социјалните мрежи, прикажувајќи ја својата специјална рутина за загревање.