Ковид-19 не ја спречи Ен Хатавеј да украде дијамант во трејлер за новиот филм

Филмот раскажува приказна за еден пар на раб на разделба, сè додека ограничувањата наметнати од коронавирусот не ги остават заглавени заедно во Лондон.