Погледнете како забрзува новиот Golf GTD

Оваа снимка посебно ќе им се допадне на љубителите на дизелот како погонско гориво кај автомобилите. Иако малкумина веруваа дека тешко ќе видиме GTD верзија кај осмата генерација на Golf, сепак во Европа и натаму има голем број на возачи кои сакаат моќен дизел автомобил.