Позитивниот ковид-тест не ја спречил Американката да го каже судбоносното 'Да'

Патрик и Лорен ја направиле првата венчавка од дистанца во вистинска смисла на зборот. Облечена во својата венчаница, Лорен седнала на прозорецот од нејзината соба, а Патрик бил надвор со сведоците, поврзани со лента од десетина метри украсена со цветови и ја започнале свадбената церемонија.