Хит од Јапонија: Електричен тротинет на надувување

Најновото решение за компакетен електричен тротинет доаѓа од Јапонија, а го развива Универзитетот во Токио. Неговото име е "POIMO", го собира во ранче, а со помош на електрична пумпа може да се надува и да се претвори во мал мобиле систем.