Макфестовската „Срца камени“ на Виктор Апостоловски доживеа своја видео премиера

Во интервјуто кое го направивме со Апостоловски, ветивме дека видео спотот за песната ќе може да се погледне токму на нашиот портал. Па, уживајте во новиот хит на Апостоловски, насловен како „Срца камени“.