Видео: Граѓаните бесни! Скопјанец се фали на социјалните мрежи како пали шуми!

Тинејџер - пироман од Скопје со запалка потпалува грмушки и го снима пожарот кој го предизвикал, а тоа потоа го објавил на социјалните мрежи.