Видео: Поранешен фудбалер спаси бебе од запален стан

„Ова е моја должност, сè се случи многу брзо и сè уште сум збунет. Не видов ништо друго освен бебе и трчав да му помогнам. Како да бев во тунел“, рекол Филип Бенкс.