6 актери на кои им биле потребни само неколку секунди за да си ја уништат кариерата

Кога сте светски позната личност која поминува голем дел од времето пред камерите, мора да бидете внимателни и да внимавате што зборувате бидејќи една лоша изјава или потег може да ви предизвика проблеми и да ја уништи вашата кариера. Токму тоа им се случило и на овие ѕвезди – погледнете.