За некого страшна, за некого прекрасна - оваа мачка има две различни очи

Јевгениј Петров од Санкт Петербург бил воодушевен кога прв пат видел мачка со две различни очи, барајќи миленик на интернет. Денес, Јевгениј е пресреќен што во својот дом го има Јосиф. Едното око на Јосиф е сино, а другото жолто...