По фудбалската добивме и преработена кошаркарска песна: Кемба, Леброн, Бо…

Пред неколку денови слушнавме една поинаква фудбалска верзија на „Ружица си била“- големиот хит на Бјело Дугме, а сега нѝ пристигна една кошаркарска верзија на песната „Донеси“ од бендот Лексингтон. Се споменуваат многу добро познати имиња од европската, светската и НБА сцената - погледнете.