@tayloresings

THE hardest and funniest rehearsal I’ve ever had with @ninaannnelson! You all have to try this 😂

♬ original sound - tayloresings

Пејачки предизвик кој е како создаден за борба против здодевноста – секоја чест ако успеете да го изведете

Ако обожувате да пеете и сте расположени за предизвик, имаме нешто за вас. Овој предизвик е само за оние најупорните, а колку резултатите можат да бидат импресивни – погледнете од видеото.