Видео: „Факт е дека сите ќе умреме еден ден! СЗО вели дека оваа година над 1 милион луѓе ќе си го одземат животот, но...“

Борко Наумовски повторно се јави на Јутјуб со видео, овој пат за благодарноста. Можеби за многумина сурово и предиректно го започна своето обраќање, но повторно нѝ пренесе моќна порака - да бидеме благодарни што сме живи.