Најдоброто од BMW и Mercedes против Tesla

Кога станува збор за луксузните SUV возила, BMW X7 и Mercedes GLS спаѓаат во најдобрите од понудата, но во работата им се “меша” и еден модел на Tesla. Мет Ватсон и “Carwow” одлучиле да дознаат кој е најдобар – погледнете.