Италијанската Серија А ги одбра најдобрите голови за изминатата деценија

На официјалниот Јутјуб канал на Серија А се појави видео од најдобрите голови за изминатата деценија, постигнати во периодот од 2010-2019 година. Се согласувате ли со нивниот избор?