Куче и коњ стануваат најдобри пријатели

Оваа прекрасна средба меѓу куче и коњ сигурно ќе ве воодушеви. Иако кучето е многу помало од ова големо животно, успеало да оствари блискост со него. Несекојдневната глетка кај вас сигурно ќе разбуди емоции. Коњот во ниеден момент не се бунел, туку срдечно го прифатил својот нов пријател. Еве како изгледало тоа.