Русин со ново „ауди“ излетал од автопат и удрил во 15 автомобили

Дваесет и петгодишно момче, возејќи „ауди А7“ со голема брзина, се искачило на островот помеѓу две ленти, ја уништило оградата, го урнал семафорот и продолжил да вози со голема брзина. Автомобилот потоа се удирал од другите автомобили покрај кои поминувал. Зачудувачки е што, освен оштетените возила, никој од возачите не бил повреден.