Малиот Кејден и "раце горе"

Не, не станува збор за популарната рап песна. На ова видео имаме преслатко бебе, завиткано во ќебе. Кога неговите родители го "ослободуваат" од топлото и убаво ќебенце, Кејден веднаш ги крева рацете. Погледнете...