Шестгодишно дете направи речиси 4.500 склека

Шестгодишното момче од Русија, Ибрахим Лијанов, успеа без пауза да направи 4.445 склека за време од два часа и на тој начин да освои стан за себе и своето семејство.Момчето исто така со овој подвиг влезе и во руската Книга на рекордите.