Кога спортскиот дух е поголем од победата

Кенет Кипеком колабирал на неколку метри од целта. Не може да стои на нозе, но сепак се обидува со лазење да дојде до финишот. Од позадина доаѓа Симон Чепрот, го крева во раце, и заедно ја минуваат целта. Организаторот на крајот го наградил Чепрот со 15.000 долари за овој спортски потег.