Кимел ги прашува минувачите дали се загрижени за истребувањето на "хомосапиенсот", одговорите се неверојатни

Џими Кимел од време на време знае на случајните минувачи да им постави некое прашање од општа култура, а одговорите се урнебесни. Овој пат ги прашува дали се загрижени за истребувањето на видот "хомо сапиенс", односно за човекот, а одговорите можете да ги слушнете во приложеното видео.