Како мајка ги воведува своите младеничиња во ред

На приложеното видео можеме да видиме како малите кученца се возбудени и среќни што ја гледаат својата мајка. Таа влегува во боксот, а тие стануваат уште повозбудени, веројатно од помислата дека ќе јадат. Меѓутоа, еве како мајката златен ретривер ги воведува своите младенчиња во ред.