Еве како изгледа новиот iPad Pro

Објавено е видео кое нѝ дава подобар поглед на компонентите што ги содржи најновиот 13-инчен iPad Pro. Каналот на YouTube, Phone Repair Guru, нѝ носи видео кое дава подобра слика за тоа што се наоѓа во најтенкиот iPad Pro модел што Apple некогаш го направил.