Како изгледа животот на еден од најгусто населените острови во светот?

Јутјуберот Рухи Ченет го посети Санта Крус дел Ислоте во Колумбија, еден од најгусто населените острови во светот, и на видео сними како изгледа животот на локалното население кое живее на површина на просечно фудбалско игралиште.