НБА Топ 10: Ирвинг му го сврте паметот на Брукс, победнички танц на Џорџ против Кавалирс

Богатата програма во НБА лигата донесе и голем избор на акции, потези од кои требаше да се одберат најдобрите мајстории на денот. На крајот позицијата број еден на најновото одбројување му припадна на Џорџ и неговиот победнички танц против Кавалирс. Освен лидерот тука имаме и екстра потези во режија на Ирвинг кој си поигруваше во Брукс, тука е Вагнер со забивањето во лице на Вајт…