Возач на „Toyota“ катапултиран откако се обидел да биде „фраер“ на плажа

Снимката ја прикажува песочната плажа Абу Ал Хасаниа во Кувајт и „Toyota FJ Cruiser“ кој вози кон снимателот. Во еден момент доаѓа до губење на контрола на големото „SUV“ возило, што доведува до повеќекратно превртување на возилото.