Само генијалците можат да го пронајдат сокриениот кармин за 3 секунди – дали сте меѓу нив?

Точка

07/02/2023

13:25

5.486

Големина на фонт

а а а

Во ова загатка има кармин, а само генијалците можат да го пронајдат за три секунди.

Затоа, прифатете го овој предизвик и докажете ни дали сте генијалец и дали имате одлични перцептивни способности.

Оваа фотографија прикажува група жени во нешто што изгледа како модна распродажба. Некои ја држат облеката и одлучуваат дали да ја купат или не. Други се држат за кутии, веројатно држат веќе купени предмети.


Предизвикот е да се обидете да го пронајдете карминот сокриен на оваа слика.

Само генијалците можат да го пронајдат за три секунди.

Дали успеавте да го пронајдете?

Доколку сè уште не можете да го видите, погледнете го решението во продолжение.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
Спонзорирани линкови

Маркетинг